Ο Όμιλος ANIMUS (Γενική Ιδιωτική Κλινική και Πολυιατρείο) συνδιοργάνωσε με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του παιδιού», ολοήμερο χριστουγεννιάτικο bazaar στο Γραφείο Eνημέρωσης του «Προγράμματος Υγείας ANIMUS». Η εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την έναρξη της εορταστικής περιόδου. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νέο χώρο του Γραφείου Ενημέρωσης του «Προγράμματος Υγείας ANIMUS». Επιπρόσθετα, στον ίδιο χώρο, μικροί και μεγάλοι, είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια και όχι μόνο, σε προσιτές τιμές, στηρίζοντας το έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του παιδιού» . Συγκεκριμένα, στο χριστουγεννιάτικο bazaar υπήρχαν διαθέσιμα προς αγορά μεταξύ άλλων στολιδιών, πολλά χειροποίητα γούρια, κατασκευές, είδη με Χαμόγελο (όλα τα στολίδια αποτελούν κατασκευές του Οργανισμού).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος ANIMUS, ως αρωγός των φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών του Οργανισμού παρέχει έμπρακτη υποστήριξη στο έργο του «Χαμόγελου του παιδιού». Συγκεκριμένα, στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας -Κ.Α.Α.- ANIMUS έχει προγραμματιστεί η συγκέντρωση τροφίμων και αγαθών πρώτης ανάγκης, ενώ παράλληλα σε όλες τις Δομές του Ομίλου ANIMUS (Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS, Γενική Κλινική ANIMUS Κυανούς Σταυρός, Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης – Σ.Υ.Δ., Πoλυιατρείο ANIMUS, τοποθετήθηκαν για ένα μήνα κουμπαράδες συλλογής χρημάτων. Όλα τα παραπάνω (τρόφιμα και χρήματα) θα διατεθούν για τη δράση του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Θεσσαλίας.

Το Γραφείο Ενημέρωσης του «Προγράμματος Υγείας ANIMUS» ξεκίνησε τη λειτουργία του πρόσφατα και λειτουργεί στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Παπαναστασίου (απέναντι από το αρχαίο θέατρο). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Γραφείο Ενημέρωσης του Προγράμματος Υγείας ANIMUS, επικοινωνείτε στο τηλ: 2411 80 33 33.