ΟΜΙΛΟΣ ANIMUS

Εκτός από το Πολυιατρείο ANIMUS, στον όμιλο ANIMUS ανήκουν επίσης το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS, η Kλινική ANIMUS Κυανούς Σταυρός κι η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) ANIMUS.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae

ΚΑΑ ANIMUS

Από τον Μάιο του 2008 ο όμιλος ANIMUS ξεκίνησε να παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης και αποθεραπείας στον ευαίσθητο χώρο της υγείας. Το «Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS» πλέον συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους παρόχους αποκατάστασης στην Ελλάδα.

Η καινοτόμα ανάπτυξη ειδικών δομών και υπηρεσιών για βαρέως πάσχοντες ασθενείς, προερχόμενοι από τις μονάδες εντατικής θεραπείας νοσοκομείων, με τα εξατομικευμένα θεραπευτικά προγράμματα και τη χρήση ρομποτικού εξοπλισμού αποτελούν τον πιο επιτυχημένο συνδυασμό για την ασφαλέστερη και ταχύτερη αποκατάσταση του πάσχοντα.

Σημαντικό δείκτη ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελεί η πολυετής πλέον εμπειρία και η δια βίου εκπαίδευση του προσωπικού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Kλινική ANIMUS Κυανούς Σταυρός

Μέσα από την πολυετή  πορεία  αναδείχθηκαν περεταίρω ανάγκες του «αθέατου» κόσμου της αναπηρίας  αυτή της  παροχής  κατακερματισμένων υπηρεσιών υγείας χωρίς διασύνδεση. Ο όμιλος ANIMUS δημιούργησε τον Οκτώβριο του 2014 την «ANIMUS ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ», την πρώτη γενική κλινική στην Κεντρική Ελλάδα με ιατρικές ειδικότητες αποκατάστασης και διασυνδεμένη  λειτουργικά με το Κέντρο αποκατάστασης ANIMUS.

Η εξασφάλιση κάλυψης περαιτέρω αναγκών των ασθενών, όπως είναι ο πλήρης παρακλινικός έλεγχος-διάγνωση, και η χειρουργική κάλυψη ειδικών περιπτώσεων βαρέως πασχόντων είναι αυτή που δικαιώνει τη θέση της κλινικής σε μια από τις καλύτερες στην ευρύτερη περιοχή. Ειδικά στις χειρουργικές ειδικότητες της Ορθοπεδικής και της Νευροχειρουργικής, η γενική κλινική, με το ανθρώπινο δυναμικό και τον εξελιγμένο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει, μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε ανάγκη των ασθενών.

Η ασφάλεια της νοσηλείας των ασθενών ενισχύεται με τη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) πέντε (5) κλινών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) ANIMUS

Και ενώ με την ίδρυση και τη λειτουργία της γενικής κλινικής αυξήθηκε σημαντικά η ασφάλεια και η  επιβίωση των βαρέως πασχόντων ασθενών, δεν καλύφθηκε μια εξίσου πολύ σημαντική ανάγκη τους.  Σε αρκετές περιπτώσεις  μετά  την αποκατάσταση οι παραπάνω ασθενείς χρήζουν ένα  ειδικό περιβάλλον μόνιμης και υποστηριζόμενης διαβίωσης.

Έτσι, το 2017 ιδρύεται από τον όμιλο ANIMUS η πρώτη ιδιωτική ολοκληρωμένη δομή –  «ANIMUS  Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ)», για άτομα με βαριές κινητικές αναπηρίες μετά την αποκατάσταση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΥΚΟΛΑ & ΓΡΗΓΟΡΑ

Κλείστε το ραντεβού σας εύκολα και γρήγορα, είτε καλώντας μας στο τηλέφωνο, είτε συμπληρώνοντας την online φόρμα μας κι εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ