Ολοκληρωμένες προτάσεις ομορφιάς

Υψηλής ποιότητας παροχές Medical Aesthetics

Ομορφιά & υγεία με Medical Aesthetics

Απολαύστε ένα μοναδικό ταξίδι ομορφιάς

στο Πολυιατρείο ANIMUS

Υπηρεσίες Medical Aesthetics

Το Soprano ICE Platinum αποτελεί τη νέα γενιά λέιζερ αποτρίχωσης! Συνδυάζει ταυτόχρονα τρία διαφορετικά μήκη κύματος σε μία μόνο κεφαλή, στοχεύοντας σε διαφορετικά βάθη του δερματικού ιστού καθώς και σε διαφορετικές ανατομικές δομές εντός του θύλακος της τρίχας.

Το Soprano ICE Platinum προσφέρει το συνεργικό όφελος των τριών πιο αποτελεσματικών μηκών κύματος για την αποτρίχωση ως εξής:

Τεχνολογία Alex: Το μήκος κύματος στα 755nm παρέχει τη μέγιστη δυνατή απορρόφηση ενέργειας, κάνοντάς το ιδανικό για το μεγαλύτερο εύρος τύπου και χρώματος τρίχας, κυρίως για τις πιο λεπτές και ανοιχτόχρωμες.

Τεχνολογία Speed™: Τα 810nm είναι το κλασικό μήκος κύματος για να προσφέρει μεγαλύτερη διείσδυση στην τρίχα, υψηλή μέση ενέργεια, υψηλό βαθμό επανάληψης παλμών και μεγάλο spot size (2 εκ.) για ταχύτητα στη θεραπεία.

Τεχνολογία YAG: Το μήκος κύματος στα 1064nm παρέχει την πιο εν τω βάθει διείσδυση στον θύλακα της τρίχας, καθιστώντας τήν την πλέον κατάλληλη λύση για τους πιο σκούρους φωτότυπους δέρματος.

FEMILIFT

Με το πέρασμα του χρόνου, οι φυσικές εξελίξεις στη ζωή μιας γυναίκας, όπως ο τοκετός  και οι ορμονικές αλλαγές, μπορεί να οδηγήσουν σε ανεπιθύμητες καταστάσεις   όπως ακράτεια ούρων, κολπική χαλάρωση, ξηρότητα και υποτροπιάζουσες λοιμώξεις.

Η νέα μέθοδος FemiLift διορθώνει τη χαλάρωση του κόλπου χωρίς επέμβαση και συμβάλλει στη θεραπεία της γυναικείας ακράτειας ούρων από προσπάθεια, της ακράτειας, δηλαδή, που προκαλείται από το βήχα και το φτάρνισμα, αποφεύγοντας την επίπονη χειρουργική επέμβαση.

Ειδικότερα, το FemiLift επαναφέρει την ελαστικότητα και τον τόνο των μυών του κόλπου, συμβάλλει στη διαμόρφωση της ελαστίνης και του κολλαγόνου και εξαλείφει την χαλάρωση του κόλπου.

Είναι μια ανώδυνη, μη χειρουργική διαδικασία που γίνεται σε 15’ στο ιατρείο του γυναικολόγου. Πραγματοποιείται με τη χρήση της νέας τεχνολογίας CO2 PIXEL LASER τρίτης γενιάς για καλύτερα αποτελέσματα.

Η μέθοδος FemiLift δεν απαιτεί κανενός είδους αναισθησία και πραγματοποιείται στο ιατρείο από σωστά εκπαιδευμένο ιατρό που γνωρίζει άριστα το χειρισμό Laser Femilift.

REFIT

Η θεραπεία Refit στηρίζεται στις Ραδιοσυχνότητες τελευταίας τεχνολογίας που συνδιάζουν την Πολύ-Πολική Ραδιοσυχνότητα, την Αναρρόφηση και το LED, επιτυγχάνοντας έτσι αποτελεσματική παραγωγή κολλαγόνου, λίφτινγκ  και σύσφιξη προσώπου, μείωση ρυτίδων και ανάπλαση δέρματος. Η θεραπεία Refit προσφέρει μια ασφαλή, ανώδυνη και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας λύση, χωρίς επιπλέον σκέψεις και περιορισμούς. Η τεχνολογία που πλαισιώνει την θεραπεία Refit υποστηρίζει όλους τους τύπους δέρματος.

Πολύ-Πολικό RF

Η ενέργεια RF απελευθερώνει θερμική ενέργεια σε επίπεδο δερμίδας και υποδόριου ιστού, επιφέροντας έτσι αύξηση του μεταβολισμού, σύσφιξη των ινών κολλαγόνου και βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος.

Αναρρόφηση

Η λειτουργία της αναρρόφησης αυξάνει την αιματική κυκλοφορία, μειώνει τα υποδόρια παγιδευμένα λιποκύτταρα, οξυγονώνοντας καλύτερα την περιοχή και ως εκ τούτου αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του σώματος. Επιπλέον, συμβάλλει στην ακόμη πιο αποτελεσματική διείσδυση της ενέργειας RF στα εν τω βάθει επίπεδα του δέρματος.

LED

Η λειτουργεία του LED επιφέρει ζωντάνια στον θαμπό τόνοι του δέρματος, αυξάνει την κυτταρική ανανέωση, καταπολεμά τις ρυτίδες και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, χαρίζοντας έτσι μια πιο απαλή και λαμπερή δερματική υφή.

vivace

Το Vivace είναι το πιο δημοφιλές σύστημα ογκομετρικής αντιγήρανσης κλασματικής τεχνολογίας (fractional micro-needle RF) της εταιρείας, για θεραπείες αντιγήρανσης προσώπου.

Το Vivace συνδυάζει δύο τεχνολογίες σε μία. Το microneedling, δηλαδή πολλές μικροσκοπικές βελόνες που διαπερνούν την επιδερμίδα, με το RF, τις ραδιοσυχνότητες. Έτσι καταφέρνει να εκπέμπει ραδιοσυχνότητες έως τα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας, εξασφαλίζοντας τα μέγιστα αποτελέσματα και από τις δύο θεραπείες. Έχει δύο διαφορετικές κεφαλές, μία για σύσφιξη του δέρματος, σώμα και πρόσωπο και μία για την αντιμετώπιση της ακμής και των ουλών.

Έτσι (ανάλογα με την κεφαλή και τις ρυθμίσεις) είναι ιδανικό για:

 • Διευρυμένους πόρους
 • Εκτεταμένη λιπαρότητα προσώπου
 • Λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ακόμα και γύρω από τα μάτια
 • Ουλές ακμής
 • Ακμή, ακόμα και κυστική
 • Χαλάρωση προσώπου και σώματος
 • Ραγάδες σώματος και στήθους
 • Σύσφιξη λαιμού
 • Ανομοιόμορφο τόνο και υφή επιδερμίδας

LPG

Η θεραπεία LPG Endermologie είναι η πιο πρόσφατη, κατάλληλη και αποτελεσματική θεραπεία για τη μείωση της κυτταρίτιδας και την εκτέλεση μη επεμβατικής λιπογλυπτικής σώματος. Είναι μια 100% φυσική, ασφαλής και εντελώς ανώδυνη τεχνική.

Η θεραπεία LPG Endermologie είναι κατάλληλη για:

 • μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους
 • γλυπτική του σώματος
 • αποκατάσταση του σώματος μετά την εγκυμοσύνη
 • βελτίωση του δέρματος

Η θεραπεία είναι ιδανική τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες και μπορεί να εφαρμοστεί σε γλουτούς, κοιλιά, χέρια, γοφούς, πλάτη και οποιαδήποτε άλλη περιοχή του σώματος με τοπικό πάχος

Η θεραπεία με LPG προσφέρει:

 • ανακατανομή του λίπους
 • σμίκρυνση λιποκυττάρων
 • λεμφική και αγγειακή αποσυμφόρηση
 • μείωση πόντων (θεραπείες λιποζωνών)
 • λείανση κυτταρίτιδας
 • σύσφιγξη σώματος

DERMAFRAC

Το DERMAFRAC της Αμερικάνικης εταιρείας Genesis Biosystems αποτελεί την εξέλιξη της τεχνολογίας micro-channeling.

Το σύστημα DERMAFRAC™ μεταφέρει ουσίες με ενεργά συστατικά μέσω κάποιων μικρο-καναλιών που δημιουργεί στην επιδερμίδα και λειτουργεί ως εναλλακτική θεραπεία των fractional lasers χωρίς αναισθησία και πόνο.

Με τη βοήθεια της νέας τεχνολογίας στερεοποιημένων μικρο-κρυστάλλων DERMAPEEL, που προκαλεί επιφανειακή δερμοαπόξεση στο δέρμα και του vacuum (εισρόφηση) της κεφαλής θεραπείας, εκατοντάδες μικρο-ακίδες διεισδύουν χωρίς πόνο στο άνω χόριο, δημιουργώντας μικρο-οπές (μικροσκοπικές τρυπούλες), που επιτρέπουν την είσοδο των δραστικών ουσιών μεσοθεραπείας στο δέρμα. Ο μικρο-τραυματισμός αυτός, που επιφέρεται, διεγείρει το μηχανισμό ανάπτυξης νέου κολλαγόνου (κολλαγονογένεση) και τη δράση των ινοβλαστών.

 

Το DERMAFRAC εφαρμόζεται για:

 • θεραπείες αντιγήρανσης (ρυτίδες και σύσφιγξη)
 • ενυδάτωσης
 • λεύκανσης και ακμής

Η θεραπεία ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες και κυρίως για ευαίσθητους και σκουρόχρωμους τύπους δέρματος, όπου συνήθως αντενδείκνυνται οι θεραπείες laser.

katharismos-proswpou

Ο καθαρισμός προσώπου είναι ό,τι πιο σημαντικό για μια λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. Ο καθαρισμός προσώπου απομακρύνει το υπερβολικό σμήγμα και τα μαύρα στίγματα από την επιδερμίδα και το αποτέλεσμα είναι η λεία και ομοιογενής υφή της επιδερμίδας του δέρματος.

Εκτός από τη λάμψη και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας, ο καθαρισμός προσώπου βοηθά  στην αποφυγή της ακμής.Σε περίπτωση που υπάρχει εγκλωβισμένο σμήγμα στο δέρμα και το κάνει ανάγλυφο και θαμπό (φαγεσωρική ακμή), ο καθαρισμός προσώπου βοηθάει σημαντικά.

AQUAPURE 2

To ΑQUAPURE II είναι το νέο all-in-one  σύστημα της εταιρείας Cluederm και το μοναδικό στην πόλη της Λάρισας, για την αντιγήρανση του προσώπου & σώματος.

Το AQUAPURE II αντιμετωπίζει μη επεμβατικά μια πληθώρα δερματικών προβλημάτων και προσφέρει ποικίλα προγράμματα θεραπείας που ενισχύουν την ελαστικότητα και αναζωογονούν το δέρμα.

Επιπλέον, μέσω των πλούσιων σε θρεπτικά συστατικά αντιοξειδωτικών ουσιών διείσδυσης, παρέχεται ενυδάτωση, ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος και αναγέννηση κολλαγόνου. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και μακροχρόνια.

Πρόκειται για μια πολύ- λειτουργική συσκευή που συνδυάζει την τεχνολογία μικροδερμοαπόξεσης ( micro – dermabrasion) με την ταυτόχρονη παροχή δραστικών ουσιών, τις μικροβελόνες ( micro needling) και τη φωτοθεραπεία LED, σε ένα ενιαίο σύστημα για πολλαπλά προβλήματα.

Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Προσώπου με PISTOR ELIANCE mesotherapy face

H νέα τάση στην αντιγήρανση!

Το Pistor Eliance αντιπροσωπεύει μια νέα γενιά στα πιστόλια ενέσιμης Μεσοθεραπείας Προσώπου και Σώματος και είναι συνδεδεμένο με την αποτελεσματικότητα και την τεχνογνωσία. Η κατασκευάστρια γαλλική εταιρία ΜΙ Medical Innovation αποτελεί σήμερα ένα παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα αυτό.

Το Pistor Eliance έχει σχεδιαστεί για να κάνει τις συνεδρίες μεσοθεραπείας πιο προσιτές, πιο άνετες και πιο αποτελεσματικές, για τους ασθενείς. Για το λόγο αυτό τα πιστόλια μεσοθεραπείας της MI Medical Innovationθεωρούνται ο χρυσός κανόνας ανάμεσα στους κορυφαίους επαγγελματίες μεσοθεραπείας σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας τη μια συναρπαστική και δυναμική θεραπευτική επιλογή.

Το Pistor Eliance προσφέρει ακρίβεια στη χορήγηση/ έγχυση διαφορετικών δραστικών σκευασμάτων βιοαναζωογόνησης, αναγένησης και αντιγήρανσης, και είναι ικανό να εκτελέσει όλα τα πρωτόκολλα μεσοθεραπείας σε στοχευμένο βάθος και προκαθορισμένες δοσολογίες, εντελώς ανώδυνα. Οι θεραπείες είναι κατάλληλες για κάθε σημείο του προσώπου, για γυναίκες και άνδρες.

Τα ηλεκτρονικά συστήματα που είναι ενσωματωμένα στο Pistor Eliance, επιτρέπουν την εύκολη και ακριβή προσαρμογή του βάθους διείσδυσης, του όγκου έγχυσης και του χρόνου έγχυσης. Χάρη στη χρήση του προσθαφαιρούμενου αποστειρωμένου και μιας χρήσεως σταθεροποιητή δέρματος, εξασφαλίζονται στον ασθενή τέλειες συνθήκες υγιεινής κι επιτρέπεται η σταθεροποίηση του δέρματος κατά τη στιγμή της ένεσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την μείωση της αίσθησης του πόνου κατά τη διάρκεια της παρακέντησης του δέρματος του ασθενούς.

Αναδείξτε τη μοναδικότητά σας

φροντίζοντας τον εαυτό σας με τις υπηρεσίες Medical Aesthetics

ΠΑΚΕΤΑ MEDICAL AESTHETICS

LASER

ΠΟΔΙΑ – BIKINI – ΜΑΣΧΑΛΕΣ

ΑΠΟ 160 €

MONO 100 €

12 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ LPG

ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΑΠΟ 600 €

MONO 380 €

8 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ LPG

ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΑΠΟ 320 €

MONO 150 €

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΑΠΟ 300 €

MONO 210 €

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

ΑΠΟ 550 €

MONO 400 €

REFIT

5 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΑΠΟ 250 €

MONO 150 €

REFIT

5 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΑΠΟ 350 €

MONO 190 €

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΥΚΟΛΑ & ΓΡΗΓΟΡΑ

Κλείστε το ραντεβού σας εύκολα και γρήγορα, είτε καλώντας μας στο τηλέφωνο, είτε συμπληρώνοντας την online φόρμα μας κι εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ