Το ΩΡΛ Ιατρείο του ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ ANIMUS προσφέρει καθημερινά, ιατρικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, που θέτουν σε προτεραιότητα τον ασθενή. Δίνεται η δυνατότητα αντιμετώπισης όλων των ΩΡΛ παθήσεων, όλων των ηλικιών (ενήλικες, παιδιά, νεογνά), δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη και στην ενημέρωση, μέσω χρήσης προηγμένων τεχνολογιών (εύκαμπτα και άκαμπτα ενδοσκόπια, ακουογράφος, τυμπανογράφος, ωτοακουστικές εκπομπές, βιντεονυσταγμογραφία, βιντεοστροβοσκόπηση). Τα εξειδικευμένα ιατρεία που πραγματοποιούνται Πρωτοβάθμια περιλαμβάνουν:

  • Ιατρείο Ιλίγγου.
  • Test αλλεργίας και Διαταραχών όσφρησης.
  • Ιατρείο διαταραχών κατάποσης και στοματολογίας.
  • Ιατρείο μελέτης ύπνου και ροχαλητού (καθημερινά).
  • Διερεύνηση ακοής νεογνών (μέσω του μηχανήματος ωτοακουστικές εκπομπές, η χρήση του οποίου αποτελεί ιδιαίτερη και εξειδικευμένη παροχή στην περιοχή της Θεσσαλίας).
  • Εργαστήριο Ιλίγγου και διαταραχών της ισορροπίας.

Ιστορικό

Κλινική εξέταση

Ακουστικός και ενδοσκοπικός έλεγχος

Συνταγογράφηση εξετάσεων – φαρμάκων

Επανεξέταση

Ιστορικό

Κλινική εξέταση

Συνταγογράφηση εξετάσεων – φαρμάκων

TEST αλλεργίας

Αλλαγή τραχειοστομίας

Ιατροί ΩΡΛ

Κοτούμπας Δημήτριος – Επιστημονικός Υπεύθυνος

Κοτούμπας Δημήτριος

Ο Ιατρός Κοτούμπας Δημήτριος Ωτορινολαρυγγολόγος, είναι απόφοιτος του Α.Π.Θ (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης).

Ειδικεύτηκε στο:

  • Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
  • Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας στη Νευροχειρουργική.
  • Κλινική «Αγ. Σάββας» στην πλαστική χειρουργική.

Από το 2012 είναι επιστημονικός υπεύθυνος ΠαιδοΩτοΡινοΛαρυγγολόγος (ΠαιδοΩΡΛ) στο «ΙΑΣΩ» Θεσσαλίας.

Από τον Μάιο του 2016 έως τον Απρίλιο του 2019 ήταν επιστημονικός υπεύθυνος ΩτοΡινοΛαρυγγολόγος (ΩΡΛ) στο Πρωτοβάθμιο Ιατρείο της Ιδιωτικής Κλινικής Κυανούς Σταυρός ANIMUS.

Από τον Απρίλιο 2019 είναι Επιστημονικός Υπεύθυνος του ΩτοΡινοΛαρυγγολογικού Ιατρείου του ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ ANIMUS.

Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα διεθνή και ελληνικά επιστημονικά συνέδρια, γύρω από την αντιμετώπιση ιλίγγου. Πραγματοποιεί εξειδικευμένες χειρουργικές επεμβάσεις.

Μπέης Ευάγγελος

Μπέης Ευάγγελος

Στρατιωτικός Ιατρός MD, MSc

Χειρουργός ΩΡΛ

Δ/ντης ΩΡΛ Κλινικής 404 ΓΣΝ Λάρισας

Ο Ευάγγελος Μπέης γεννήθηκε στο Βόλο το 1976 και μεγάλωσε στον Αλμυρό Μαγνησίας. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Αλμυρού και  το 1994 εισήχθη στο Ιατρικό Τμήμα της Στρατιωτικής Σχόλης Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ.) και στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Εκπαίδευση – Σπουδές

Το 2000 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή με το βαθμό «Λίαν Καλώς»

Εκπαιδεύτηκε στην Ωτορινολαρυγγολογία – Χειρουργική Κεφαλής και Τραχήλου  στο 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης (γενικό μέρος) και στην Α΄ Πανεπιστημιακή ΩΡΛ κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, από όπου και έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της ΩΡΛ το 2009.

Πιστοποιήθηκε από την UEMS-ORL Section (Diploma of European Board Examination in Otorhinolaryngology, Head and Neck Surgery)  το 2009.

Από το 2017 είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (MSc) του τμήματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας του ΕΑΠ με Θέμα Διπλωματικής Εργασίας «Ποιότητα ζωής και διαταραχές του ύπνου ασθενών με σκολίωση ρινικού διαφράγματος πριν και μετά από τη διενέργεια χειρουργείου διαφραγματοπλαστικής»

Παρακολούθησε πλήθος μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων Ωτοχειρουργικής, Ρινοπλαστικής, Ενδοσκοπικής Χειρουργικής Ρινός-Παραρρινίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εργασιακή Εμπειρία

Μετά την αποφοίτηση του από την Ιατρική σχολή εργάσθηκε – εκπαιδεύτηκε ως ιατρός άνευ ειδικότητος στο 401 ΓΣΝ Αθηνών για ένα έτος. Στη συνέχεια τοποθετήθηκε με το βαθμό του Υπίατρου σε μονάδες του Ελληνικού Στρατού στον Έβρο και στη Θεσσαλονίκη όπου προσέφερε τις υπηρεσίες του ως ιατρός μονάδος μέχρι το 2004, οπότε και ξεκίνησε την εκπαίδευσή του στην ΩΡΛ.

Από το 2009 και μέχρι το Σεπτέμβριο του 2014 υπηρέτησε  στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ως Διευθυντής της ΩΡΛ κλινικής με το βαθμό του Επιάτρου.

Από το 2014 υπηρετεί στο 404 ΓΣΝ Λάρισας. Αρχικά ως επιμελητής της ΩΡΛ κλινικής και κατόπιν από  το Σεπτέμβριο του 2016 έως και σήμερα ως Διευθυντής της κλινικής. Το Μάιο του 2018 προήχθη στο βαθμό του Αρχιάτρου.

Ασχολείται ιδιαίτερα με την λειτουργική – αισθητική ρινοπλαστική, ενδοσκοπική χειρουργική ρινός, χειρουργική αποκατάσταση συνδρόμου αποφρακτικής υπνικής άπνοιας, ωτοχειρουργική – ωτοπλαστική, χειρουργική παθήσεων λάρυγγος, σιαλογόνων αδένων καθώς και με την ΩΡΛ χειρουργική παίδων.

Διατηρεί ιδιωτικό ΩΡΛ ιατρείο από το 2009 και από το Μάιο του 2019 είναι επιστημονικός συνεργάτης του ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ ANIMUS.

Koτζαμάνογλου Ζαφειρία

Κoτζαμάνογλου Ζαφειρία
Εκπαίδευση

Τμήμα Ιατρικής Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
Ωτορινολαρυγγολογία Α΄ Θεραπ. ΙΚΑ Πεντέλης, Γ.Ν. Παίδων Π. & Α. Κυριακού, Γ.Ν. Αθηνών
Κοργιαλένειο – Μπενάκειο Ε.Ε.Σ.

Εργασιακή Εμπειρία

Α΄ Θεραπ. ΙΚΑ Πεντέλης
Γ.Ν. Παίδων Π. & Α. Κυριακού
Γ.Ν. Αθηνών Κοργιαλένειο – Μπενάκειο Ε.Ε.Σ.
Ιδιωτικό Μαιευτήριο ΙΑΣΩ
Ιδιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών Μητέρα
Ιδιωτική Κλινική ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Κλινικό Ενδιαφέρον

Διερεύνηση Νεογνικής & Παιδικής Βαρηκοΐας

Επιστημονικές Δημοσιεύσεις

13 Δημοσιεύσεις σε Συνέδρια στην Ελληνική
1 Δημοσίευση Ξενόγλωσση σε Επιστημονικό Περιοδικό

Ξένες Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά

Άλλα Ιατρεία

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΥΚΟΛΑ & ΓΡΗΓΟΡΑ

Κλείστε το ραντεβού σας εύκολα και γρήγορα, είτε καλώντας μας στο τηλέφωνο, είτε συμπληρώνοντας την online φόρμα μας κι εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.