Στο Ουρολογικό Τμήμα του ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ ANIMUS οι εξειδικευμένοι ιατροί έχουν στη διάθεσή τους τελευταίας τεχνολογίας βιοϊατρικό εξοπλισμό με αποτέλεσμα να καλύπτουν μεγάλο εύρος Ουρολογικών Παθήσεων, όπως: ουρολογική ογκολογία, ακράτεια ούρων (ανδρική, γυναικεία, παιδική), γυναικολογική ουρολογία, καλοήθης υπερπλασία προστάτη, λιθίαση ουροποιητικού. Όλες οι παραπάνω παθήσεις αφορούν διάφορους τομείς της σύγχρονης Ουρολογίας, μεταξύ των οποίων είναι : Ουροδυναμική, Νευρο-ουρολογία και Γυναικολογική Ουρολογία, Παιδο-ουρολογία, Ανδρολογία, Ουρολογική Ογκολογία και Εξωσωματική Λιθοτριψία.

Ο σύγχρονος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με τους εξειδικευμένους και έμπειρους ιατρούς δύνανται να αντιμετωπίσουν και φροντίσουν  μεγάλο εύρος της σύγχρονης Ουρολογίας, επείγοντα, τακτικά και χρόνια περιστατικά . Ενδεικτικά αναφέρονται κάποιες από τις πλέον σημαντικές ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρονται Πρωτοβάθμια, με τη χρήση της κατάλληλης τεχνολογίας:

  • Κλινική Εξέταση
  • Υπέρηχος (νεφρών, ουροδόχου κύστης, προστάτη)
  • Διορθικός υπέρηχος προστάτη
  • Ενδοκυστικές εγχύσεις
  • Εύκαμπτη ουρυθροκυστεοσκόπηση
  • Ενέσεις ορμονοθεραπείας
  • Βιοψία προστάτη
  • Αφαίρεση Pig-Tail
  • Ουρορομετρία (μέτρηση ροής ούρων)

Ιστορικό

Κλινική εξέταση

Υπέρηχος

Ουρομετρία

Συνταγογράφηση εξετάσεων – φαρμάκων

Ιατροί Ουρολογικού

Κάκκας Γρηγόριος

Ιατρός Πολυιατρείου ANIMUS

Σύντομα διαθέσιμο.

Κουκουρίκης Περικλής

Περικλής Κουκουρίκης
Ο Περικλής Κουκουρίκης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.). Ειδικεύτηκε στην Ουρολογία στο Ουρολογικό Τμήμα του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» και στην Β΄ Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου  Παπαγεωργίου. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία (MSc in Medical Research Methodology) και υποψήφιος Διδάκτωρ (PhDc) της Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.

Έχει μετεκπαιδευτεί στην Ρομποτική & Ελάχιστα Επεμβατική Ουρολογία καθώς και στην Νευρο-Ουρολογία & Γυναικο-Ουρολογία στο Νοσοκομείο Severance της Σεούλ στην Νότια Κορέα, που αποτελεί διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο Ρομποτικής Χειρουργικής με τις περισσότερες επεμβάσεις κατ’ έτος παγκοσμίως, με υποτροφία από την Ελληνική Ουρολογική Εταιρία.

Ο κ. Κουκουρίκης έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα Διεθνή και Ελληνικά συνέδρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια, ως ομιλητής και παρουσιάζοντας επιστημονικές εργασίες. Έχει λάβει μέρος σε πολυκεντρικές ερευνητικές μελέτες και είναι συγγραφέας άρθρων σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Αποτελεί τακτικό μέλος Διεθνών Επιστημονικών Εταιριών (European Association of Urology, International Continence Society, Urological Association of Asia).

Κατέχει Ιδιωτικό Ουρολογικό Ιατρείο στην Θεσσαλονίκη. Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης και του Πολυιατρείου ANIMUS στην Λάρισα.

Άλλα Ιατρεία

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΥΚΟΛΑ & ΓΡΗΓΟΡΑ

Κλείστε το ραντεβού σας εύκολα και γρήγορα, είτε καλώντας μας στο τηλέφωνο, είτε συμπληρώνοντας την online φόρμα μας κι εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.