Επιστροφή στα θρανία και στις αθλητικές δραστηριότητες με ασφάλεια και καλή διάθεση.

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και η επιστροφή στα θρανία και στις αθλητικές δραστηριότητες είναι προ των πυλών. Το μεγαλύτερο και πληρέστερο Πολυιατρείο της Κεντρικής Ελλάδας, το «Animus Πολυιατρείο» ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της σύγχρονης Ελληνικής οικογένειας αλλά και στην νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται από την πανδημία του Covid -19 προσφέρει για όλο τον μήνα Σεπτέμβριο ένα πλήρη Προσχολικό – Προαθλητικό έλεγχο στην μοναδική τιμή των 50 ευρώ!

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας στο «Animus Πολυιατρείο», γρήγορα και με ασφάλεια, και χαρίστε στα παιδιά σας ένα πλήρη ιατρικό έλεγχο στην μοναδική τιμή των 50 ευρώ! Η προσφορά περιλαμβάνει παιδιατρικό, καρδιολογικό και οφθαλμολογικό έλεγχο από καταξιωμένους ιατρούς με την χρήση του πλέον σύγχρονου ιατρο-τεχνολογικού εξοπλισμού.

Αυτή η σχολική χρονιά ξεκινάει με όνειρα και φιλοδοξίες για όλους τους μαθητές. Η επιστροφή στα θρανία και στον αθλητισμό γίνεται με ασφάλεια,  καλή διάθεση και έλεγχο της υγείας με την μοναδική προσφορά του «Animus Πολυιατρείου» στο κέντρο της Λάρισας, εύκολα και οικονομικά.

Επιστροφή στα θρανία και στις αθλητικές δραστηριότητες με ασφάλεια και καλή διάθεση.