Δωρεάν ενημέρωση για τις οφθαλμολογικές παθήσεις στο Πολυιατρείο ANIMUS

Ο Όμιλος ANIMUS (Γενική Ιδιωτική Κλινική και Πολυιατρείο) πραγματοποίησε με επιτυχία ολοήμερη δράση ενημερωτικού και κοινωνικού χαρακτήρα στο Οφθαλμολογικό Ιατρείο του ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ ANIMUS, την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019, με κύριο στόχο την ενημέρωση των πολιτών γύρω από τις οφθαλμολογικές παθήσεις. H εν λόγω δράση του Ομίλου Animus έλαβε χώρα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Όρασης, η οποία έχει οριστεί από τη Διεθνή Επιτροπή για την Πρόληψη της Τύφλωσης, σε συνεργασία με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO), ως η δεύτερη Πέμπτη του Οκτώβρη.

Οι πολίτες που επέδειξαν ενδιαφέρον, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν δωρεάν από τους συνεργάτες Ιατρούς Οφθαλμιάτρους,  του Οφθαλμολογικού Ιατρείου του ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ ANIMUS για τις βασικές αιτίες που προκαλούν τύφλωση, για τη σημαντικότητα της πρόληψης σε σχέση με την υγεία των ματιών, και τις κατάλληλες μεθόδους θεραπείας ανά πάθηση.

Οι συνεργάτες Οφθαλμίατροι του Οφθαλμολογικού Ιατρείου του ΠΟΛΥΑΤΡΕΙΟΥ ANIMUS, κ. Μπαλιάκος Θωμάς (Επιστημονικός Υπεύθυνος), κα Παπαδάκου Μάρω, κ. Μπέης Παναγιώτης, κ. Μπαντράς Νικόλαος, και κα Μπαλασούλη Βασιλική υποδέχθηκαν με ευχάριστη διάθεση τους ενδιαφερομένους και παρείχαν πλήρη ενημέρωση σε όσους συμπολίτες θέλησαν να ενημερωθούν για την υγεία των ματιών τους.