ANIMUS ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ

Ο Όμιλος ANIMUS, θεωρώντας ότι η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας είναι το θεμέλιο για μια στέρεη και ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών υγείας, αποφάσισε να λειτουργήσει το μεγαλύτερο και πληρέστερο πολυϊατρείο στην Κεντρική Ελλάδα με έδρα τη Λάρισα.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ANIMUS αποτελεί μια πρότυπη Δομή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, η οποία στεγάζεται σε ένα πλήρως ανακαινισμένο κτίριο της πόλης μας, στη συμβολή των οδών Κύπρου και Σκαρλάτου Σούτσου. Έχει σχεδιασθεί με στόχο τη βέλτιστη λειτουργικότητα και την ομαλότερη ροή των επισκεπτών και ασθενών. Προσφέρει τη δυνατότητα στους ασθενείς να καλύψουν πολλαπλά επίπεδα ιατρικής φροντίδας, σε 23 ιατρικές ειδικότητες, να πραγματοποιήσουν διαγνωστικές εξετάσεις με τον πλέον σύγχρονο ιατρο-τεχνολογικό εξοπλισμό, να απολαύσουν υπηρεσίες εστίασης και να εξυπηρετηθούν με επαγγελματισμό και ευγένεια, χωρίς κόπο και ταλαιπωρία.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Το ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ Animus είναι μοναδικό στο είδος του, όχι μόνο σε επίπεδο περιφέρειας, αλλά και ανά την επικράτεια, βρίσκεται μακράν πέραν του ανταγωνισμού. Συγκεκριμένα, η μοναδικότητά του έγκειται στον συνδυασμό:

  • Άρτια καταρτισμένοι και καταξιωμένοι συνεργάτες Ιατροί και έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό.

  • Ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός τελευταίας γενιάς, μοναδικός για τα δεδομένα της Θεσσαλίας σε αρκετές ειδικότητες από το σύνολο αυτών.

  • Λειτουργία διαγνωστικών τμημάτων, όπως το μικροβιολογικό-βιοχημικό και το μοναδικό στο είδος του για πρωτοβάθμια φροντίδα ενδοσκοπικό τμήμα του ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ ANIMUS, με μόνιμη παρουσία αναισθησιολόγου για τις ενδοσκοπήσεις, για πρώτη φορά στην καθημερινή πρακτική άσκηση της γαστρεντερολογικής ειδικότητας της ιατρικής.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Έντεκα ολόκληρα χρόνια, ο Όμιλος ANIMUS έχει αφιερωθεί σε ένα σκοπό: Να υπηρετεί τον συνάνθρωπο, παρέχοντας αδιάλειπτα ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Με οδηγό το όραμα αυτό, ο Όμιλος Animus ανέλαβε το εγχείρημα να καλύψει την ανάγκη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, θεωρώντας ότι αυτή αποτελεί  τον βασικότερο πυλώνα, κάθε ορθολογικά οργανωμένου συστήματος υγείας.

Ως απόρροια αυτής της ανάγκης, τον Μάρτιο του 2019, Ο Όμιλος εγκαινίασε το ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ANIMUS, το μεγαλύτερο και πληρέστερο ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ στην Κεντρική Ελλάδα, με έδρα τη Λάρισα.

Η λειτουργία του ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ ANIMUS ήρθε για να ολοκληρώσει τη συνδεσιμότητα των υπηρεσιών υγείας του Ομίλου. Όλες οι δομές του Ομίλου (το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας, η Γενική Κλινική με ειδικότητες κυρίως στην αποκατάσταση, η Στέγη ή οικοτροφείο Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, και το ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας),  με τη συνδεσιμότητά τους και την καινοτομία τους, έχουν καταφέρει να δώσουν για πρώτη φορά στους ασθενείς την πληρέστερη παροχή στις αυξημένες ανάγκες τους.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Animus, το ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ANIMUS διοργανώνει συχνά δράσεις ενημερωτικού και κοινωνικού χαρακτήρα, με στόχο να διαγνώσει όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες των συνανθρώπων σχετικά με τα θέματα υγείας, να ενημερώσει, να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας, και να εξελίσσει συνεχώς τις Δομές του.

O πολιτισμός βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των επιχειρηματικών εγχειρημάτων του Ομίλου Animus.

Σε κάθε του εξελικτικό στάδιο, ο Όμιλος Animus και οι άνθρωποι του Ομίλου δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στον Πολιτισμό, προσπαθώντας να παράγουν στον μέγιστο δυνατό βαθμό πολιτιστικές δράσεις.

Η προαγωγή άλλωστε του Πολιτισμού αποτελεί και ένα από τα κύρια μέσα κινητοποίησης της τοπικής κοινωνίας, ευαισθητοποίησης των πολιτών, και ενσωμάτωσής τους στην ευρεία ομάδα του Ομίλου Animus.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Το Πολυιατρείο ANIMUS πιστοποιήθηκε με το νέο διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2015 από τον έγκριτο και διεθνώς αναγνωρισμένο Φορέα Πιστοποίησης TÜV HELLAS (Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας).

Το ISO 9001 είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο για τη διαχείριση της ποιότητας και αφορά σε όλες τις κατηγορίες των εταιρειών, ανεξάρτητα από το είδος, το μέγεθος και το παρεχόμενο προϊόν ή υπηρεσία.

Για το Πολυιατρείο ANIMUS  το ISO 9001 σημαίνει ένα μοντέλο διοίκησης, που εφαρμοζόμενο διασφαλίζει την προσδοκώμενη ποιότητα στα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουμε.

0
Αριθμός ασθενών που εξυπηρετούνται καθημερινά
0
Συνεργάτες Ιατροί
0
Ιατρικές ειδικότητες

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΥΚΟΛΑ & ΓΡΗΓΟΡΑ

Κλείστε το ραντεβού σας εύκολα και γρήγορα, είτε καλώντας μας στο τηλέφωνο, είτε συμπληρώνοντας την online φόρμα μας κι εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ